Så er tiden ved at rinde ud, og vi kan (igen) se tilbage til et rigtig godt år for Vejle Akvarieforening. Vi er stadig en af de største foreninger i Danmark, måske også en af de mest aktive. Vi kæmper for at få arrangeret en masse gode ting - det forpligter jo :-)

Vi har haft en spændende år, med masser af gode foredrag og mange gode ture til både Berlin, Holland, Duisburg, Hamborg osv.. Disse arrangementer er kun mulige pg.a. det høje aktivitetsniveau og store engagement fra både medlemmer og bestyrelse, det skal vi takke hinanden for.

Nu nærmer vi os Messen 2016, der tegner til at bliver den største vi hidtil har arrangeret med en ekstra sal og nogle virkelig store foredragsnavne og igen håber vi på massiv hjælp fra alle jer. Vi har så til gengæld arrangeret, den fedeste tur til Holland - hvor alle hjælpere kan glæde sig til en weekend med en masse gode oplevelser i akvariets tegn.

Af andre store ting i 2016, kan vi allerede nu røbe at til oktoberturen i 2016, drejer vi til venstre ved Hamborg  - det er dog stadig tidligt i planlægningen, og mere om det senere.

Har i nogen gode ideer til foredrag eller arrangementer, så kom endelig med dem. Enten til møderne, eller bare send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. alle ideer er velkomne.

Vi ses allerede i Januar til et andet stort arrangement - Bag kulisserne i Legoland Atlantis, Jacob Niss tegner og fortæller. Der er begrænset antal pladser så husk tilmelding i Forum (Her).

 

Igen tusind tak for alle de gode oplevelser i 2015, vi ses i 2016

 

 

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS