Årets brag af en Tysklandstur, var i år udvidet og gik denne gang mod Øst. 24 friske medlemmer i 3 biler fik en masse gode oplevelser (håber vi).

Vi startede turen ved stor importør (Aqua-Global) her var over 2000 akvarier, bagefter gik turen videre til Interfish - som er en meget dedikeret importør/opdrætter/butik. Der kunne fremvise et virkelig lækkert anlæg med opdræt og fortælle om deres visioner. Fyldt op med indtryk, fik turen videre til Rochenzucht - hvor vi blev modtaget af Rambo´s bror, her fik vi et super godt foredrag om opdræt af Rokker (bla.)

Dagen efter var vi tidligt oppe og turen gik først til Welsladen, som er en butik med fokus på maller, efter lidt handler skulle vi forbi Claus Osche og se hvordan han gjorde, og sikke en oplevelse, der var flere lejligheder vi blev vist rundt i hvor der var akvarier med Guppyér alle steder (virkelig alle steder). Vi afsluttede dagen med et besøg ved Aquarienpflanzen, hvor vi kunne se deres store anlæg med planter og mellem planterne var der sørme også fisk.

Der kigges på Kæmpe sværddrager og scarlarer

Søndagen stod så på hjemtur, vi skulle besøge en Grossist (Lutter), som havde en rigtig spændende anlæg og vi skulle naturligvis forbi vores venner på NAT-messen i Hamborg, som bliver holdt på "stedet med de smilende tjenere".

 Det har været nogle gode spændende dage, hvor der har været en masse gode oplevelser lige fra Claus O.´s lejligheder med guppy opdræt til grossister med over 2000 akvarier. Set spændende fisk ved Rokke manden, der havde en mini "tiger" der synes Tonny skulle være aftensmad? og en Tam Ravn!!! (wtf) .

Der var højt humør på hele turen, hvor vi har været på 3 forskellige hoteller spist "on the fly" på steder vi mødte, haft fællesspisning sidste aften, med (denne gang) super gode wiener schnitzler/Gordon Bleu. Og alle har kørt ordentlig, ja okay måske vi skal splejse til et gps-kursus til Ervin :-)

Ervin tror de lokale må være klogere end en Garmin Gps :-)

Der er lavet en side på facebook - Vejle Akvarieforening on tour Her står meget mere om turen, alle de sjove ting og se hvad vi har købt :-) - siden er dog kun for medlemmer.

 

TUSIND TAK TIL ALLE FOR EN GOD TUR.


 

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS