Så er vi kommet ind i November med fuld fart, vi sluttede oktober af med en forrygende tur til Braunsweig, hvor vi var 15 mand afsted.

Vi fik besøgt Panta Rhei, Schrimp Vision og naturligvis Braunsweig Fischbörse, som var en kæmpe oplevelse. Mere om det senere.

November blev startet godt op med Larsbo som holdt foredrag om "Guppyér som hobby", det var et super godt og spændende foredrag. Vores projektor drillede lidt, men det gik alligevel, tusind tak til Larsbo.

Inden vi mødes til hjemmebesøg ved Svend Erhard d. 21. november, går bestyrelsen i fuld gang med opstart af Vejle Akvamesse, vi begynder at strukturer det hele fra på tirsdag. Der er allerede kommet mange positive meldinger om en stand til messen 2017. (sidste weekend i februar, vi har de samme 3 lokaler som sidst) - Glæd jer, vi begynder snart at spamme jer alle med informationer. Hvis der er nogen der har guldkorn til messen så send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi glæde os enormt.

Og så ellers er der juleafslutningen 6. december, hvor vi skal hygge og lade julefreden sænke sig...... for allerede i Januar går vi i gang igen med super gode foredrag og massiv hygge :-)

 

PS. husk vi har 2 grupper på facebook "Vejle Akvarieforening" (her kan alle fiskeinteresserede være medlem) og "Vejle Akvarieforening for medlemmer" (her er det kun for medlemmerne)

Vi ses

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS