Så er der tid til lidt nyt herfra. Der har ikke været så mange nyheder på siden, da vi bruger tiden på messe :-) Messen bliver i år den største vi har haft, med mange nye stande fra bl.a. tyskland - det er iår Tonny og Tore der har den overordnet styring af det hele. Og de gør det rigtig godt, på trods af "små" forhindringer :-)

Men nok om messe

Vi havde et super godt (og anderledes) foredrag med Kenni, fra Akvarie West om filter - det blev til en rigtig god aften med nogle gode snakke - tusind tak. Vi har snakket meget i bestyrelsen, om muligheden for at live streame nogle foredrag (efter godkendelse) - da vi har mange medlemmer, der kører langt. Det fungerede fint (blev "vist" på facebook siden vejle akvarieforening, for medlemmer), testene ligger der stadigvæk. Bestyrelsen arbejder videre med denne mulighed, om enten af streame enkelte foredrag, eller dele af foredrag (hvis foredragsholderen giver accept), evt. uden bagefter at gemme det?

Tonny har også haft rigtig travlt med at arrangere foredrag til 1. halvdel af 2017 - så husk tjek kalenderen, der er kommet nogle rigtig gode foredrag på. Ellers kan fremhæves

Februar - Kom og hør Tonny´s helt nye rejseforedrag (ikke om cichlider), og alt det sidste vedr. messen+messeturen

Marts - Stort foredrag med Carsten From, Der er generalforsamling :-) og så skal vi på en hjælper tur i weekenden 18.+19. marts - turen går til et par opdrættere & den store fiskebörs i Braunsweig, turen er gratis og for de medlemmer der hjælper med messen, se mere i forum)

April - Vi er inviteret til besøg i Akvarie-Hobbyen, hvor vi skal hygge med en af vores sponsorer, og senere i April skal vi høre Peter Petersen fra Den Blå Planet om foder

Maj/Juni - foredrag med Claus Christensen om planter (glæd jer) og der er sommerafslutning ude ved Tonny

PUHA, det var den korte udgave af hvad der sker i Vejle Akvarieforening lige nu - håber vi ses :-)

PS. vi er meget tæt på 70 medlemmer, det er super flot

 

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS