Så er messen 2017 godt overstået, vi havde i år lidt mere pres på end vi har været vant til - men alt i alt er det gået rigtig godt. På trods af timelange køer, regn & sne så er tilbagemeldingerne positive, vi skal dog kigge mod 2018 og se hvad vi kan gøre der. Sidder du med en god ide, så send endelig en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Messen iår havde 1812 besøgende, der kom fra Norge, Tyskland, Holland, Færøerne og naturligvis Danmark. Tusind tak til alle der lagde vejen forbi.

Vi kommer lidt mere ind på messen til næste møde.

I forbindelse med TV-Syd´s indslag http://www.tvsyd.dk/nyheder/25-02-2017/1930/massevis-af-akvariefisk?autoplay=1#player efterlyser vi Isabella, vi vil gerne give hende en god oplevelse, og har et startersæt incl et gavekort til hende - hvis i kender Isabella (fra Gedved) så send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dette er lagt på facebook:

forbindelse med Vejle Akvariemesse i weekenden, var TV Syd på pletten og lavede et indslag. I Vejle Akvarieforening har vi set indslaget flere gange, og det der fanger opmærksomheden er den 8 årige Isabella fra Gedved, som fortæller om sit helt store ønske om, at få et akvarium.

Vi er rørt over hvordan Isabella med stor entusiasme og glæder, fortæller om sin drøm. At høre hende fortælle, samtidig med at mange akvarieforeninger over hele landet, fortæller om dalende medlemstal, og at akvariehobbyen ikke appellerer til ungdommen, gør én helt glad. Var vi nogensinde i tvivl om, om det var en god idé at lave en akvariemesse, så er der da ingen tvivl, efter at have set Isabella. Tak for den oplevelse, du har givet os som arrangør, Isabella!

Vi vil gerne bede vores Facebook gruppes brugere om, at dele dette indslag, fordi vi i Vejle Akvarieforening har besluttet at give Isabella et Eheim akvarie startsæt.

Med venlig hilsen


Vejle Akvarieforening’s
Bestyrelse

 

Vi ses til foredrag, husk hold øje med kalenderen

 


 

Vi har fundet Isabella og hendes familie - hun får overrakt et akvarium + gavekort til plantorama snarest, vi smider lidt billeder ind bagefter

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS