Tonny starter foredraget med at vise en taske med hvad der er vigtigt at have med på en fangstrejse, da det er et ofte stillet spørgsmål. En taske der indeholder mange ting fra hængekøje til Falck kasse. Dog er medicin mod diarre total unødvendigt……. Uanset hvad skal du regne med at have diarre fra 4 dage inde i turen og til du er kommet hjem igen, det kan åbenbart ikke undgås. Derfor meget dumt at indlogere dem på et 8 mands værelse med kun 1 toilet J  Af sikkerheds mæssig årsager gik de altid sammen. Der var meget uro i landet, da USA havde været derude for at fange narkobaroner, så alle hvide blev kaldt amrikanoer,på et tidspunkt var der pludselig massiv politi, da var Paplo Escobar undveget fængslet, det var året hvor han blev skudt. En fra rejsen valgte at tage hjem, kunne ikke sove pga. utrygheden i at være der, for at sikre sig mest muligt havde man klistret det danske flag på alt bil, bagage mv.                                                    

Fangstturene var rundt i Columbia man sov hhv. på hotel eller på sandet ved floderne, et sted var sandet så hvidt at det lignede sne. Alf havde et ønske om at få 4 bestemte cichlider med hjem, det lykkes dem at få 3 ud af de fire med hjem.  Man så og fangede derudover mange andre ciclider, tetraer, knivfisk, ungefødende og GRENMALLER J                                

Transporten foregik med taxa, og ellers lokal rutebil ikke den store forskel begge var ”bumletog” de lange afstande blev tilbagelagt i fly. De kom også helt over til grænsen til Venuzuela, b.la. til floden Rio Atabapo, Tonny har efterfølgende på en tur med foreningen ( i 2017) købte grenmaller hos Aquabeek som er opkaldt efter floden.

Rio Atabapo