Vi var en flok der havde droppet lørdagssnuen og mødtes kl. 7 ved Bilka, så gik turen nordpå, vi skulle besøge Credo import og opdræt samt Styr på Dyr i Ålborg.

Vi startede ved Credos import hvor der blev fortalt om stedet og hvordan de startede op, derefter fik vi lov til at se alle akvarier, med div fisk, rejer og snegle.

Så gik turen til opdræt, hvor der blev fortalt om hvordan han fik bygget stedet op efter overtagelse, hvordan han opdrætter og driver stedet, de levere til butikker i Danmark, Færøerne, Norge og Sverige.

Desværre fik vi også den dystre sandhed at de er en af de ganske få opdrætter der er tilbage, og at dyre/akvariebutikker desværre er ved at være en uddøende race, der er lukket mange de sidste år og i år ser vi også den første lukning er annonceret.

Vi fik lov til at gå rundt og se hele opdrættet, samt et par krokodiller, hørte om rovfugleunger han havde opdrættet, samt så en ugle kasse som har beboer hvert år og afkom der forlader fra reden.

Bagefter gik turen til Ålborg hvor der blev spist og derefter en kig i Styr på Dyr, en flot butik, vi var nogle som snakkede med en af dyrepasserne som fortalte om både fisk og krybdyr og pasning af disse, men man kunne godt mærke vi alle var trætte og havde fået masser af oplevelser hos Credo, så efter en time gik turen hjemad mod Vejle, trætte men i godt humør og endnu en oplevelse med foreningen rigere :-)

Credo Fish