Håber alle har haft en god (og varm) sommer, vi er så småt gået i gang igen i Vejle Akvarieforening. Vi har allerede holdt første hjemmemøde i sæson 2, ude ved Tore - der på trods af akvarie der ikke var helt tæt, bød os velkomne til en varm aften. Det var rigtig hyggeligt, tusind tak til Tore

Vi skal jo have planlagt en masse rigtig gode arrangementer for alle de gode medlemmer vi har - og vi er liiige over 100 medlemmer, det er fedt, velkomme til Lars Pagh - som blev medlem nr. 100.

Dette forpligter jo til at vi skal lave en masse gode arrangementer, så vi kan holde på alle medlemmerne. Vi har også en god anden halvdel af 2018 planlagt.

Tysklandsturen

Vi er også efterhånden en stor flok afsted på den årlige tysklandstur, i år er vi 29 medlemmer der er på tur mod Berlin området. Vi har fået plads til alle der har tilmeldt sig, dejligt - se mere i forum HER - Vi skal ned og besøge en artemiafarm, 2 plantegartnerier og en masse spændende steder med akvarieting\dyr for enhver smag.

Andre Ture

udover Tysklandsturen er der ledige plads til TROPICA, hvor vi skal op d. 8. september til en rundtur, der er stadig plads, tilmelding HER - turen har flyttet dato et par gange eller 3, men er sikker nu. Bagefter Tropica besøger vi UNIMATI, og ser hvad Ole har fundet på i butikken. Vi planlægger noget fælleskørsel, samt lejer en 9 pers. bil. Mere om det i forum delen

NAT-Messen i Hamborg, en lille men meget hyggelig messe. Det er en tradition at vi besøger den, og vores tyske venskabsforening, det sker 16. september, der er stadig pladser, tilmelding HER - vi lejer en bil og får en god dag ud af det.

Foredragsmaraton

Vi har vores årlige Foredragsdag allerede Lørdag d. 15. september, husk at sætte et kryds i kalenderen til en vild spændende dag, hvor vi har 4 super gode foredrag - med Thomas Lepel & Anton Lamboj. Der kommer et program her på siden snarest.

Stumpemarked

Vi afholder en mini messe d. 10. november på damhavensskole, medlemmer kan komme og sælge brugt udstyr. Der bliver ikke stillet akvarier op, ingen vandpjask og ingen el - men en god dag til at gøre en rigtig god handel (vil han have en stand så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) - der er åbent 10:00-16:00 denne dag, det er kun private opdrættere der kan sælge brugt udstyr eller unger/overskudsfisk - der er ingen forretninger denne dag.

Foredrag

Ellers har vi vores normale foredrag hvor vi skal høre vores egen Benny fortælle om Opdræt af Corydoras, Aspidoras og Scleromystax, og vi skal have Brian M samt Thomas J fortælle om Foredrag om vand og LED.

 

OG det er kun andet halvår af 2018, vi ses til en masse spændende oplevelser