Så er vi kommet hjem fra en forrygende tur Tyskland/Holland ( Vivarium )

Må sige vi på denne tur fik set mange rigtig flotte akvariebutikker, var skønt at se hvordan der var kræset både for fisk og planter. Ikke ofte man ser så flotte akvarier i butikker.

Vi var 25 medlemmer, der kørte fra Vejle torsdag formiddag og vente retur søndag eftermiddag. Med stop både i danske og hollandske butikker, private og eksportører. Vivarium er altid en oplevelse, men desværre var der kommet nye regler i Holland så de private fiskesælger var der desværre ikke mange af. Men spændende stande med alt fra aquascaping til vandrende pinde og ca. alt der imellem. 

Overnatningerne var en historie for sig selv, virkelig lækre steder, nok de bedste vi har været på, og selvom ut. prøvede at finde hotel med vingummi bamser, budding OG flødeboller til morgen mad, vil jeg dog erkende Heine bare er bedst til at finde hotellerne  

Tusind tak for god ro og orden på turen 😉 tak til alle for at gøre det til en fantastisk tur, har vi sagt: I er det der gør vi har Danmarks bedste og hyggeligste akvarie forening. Der ligger rigtig mange billeder på facebook på vores side for medlemmer.

Vi glæder os til vi skal afsted igen