Det er med stor beklagelse at vi bliver nødt til at aflyse Vejle Akvariemesse 2021

Vi er allerede begyndt med planlægningen af Vejle Akvariemesse 2021 – der er udsolgt af stande, og mange af de praktiske ting er på plads. Men desværre bliver vi nødt til at tænke på Covid19 og være realistiske omkring måden vi plejer at have messe. Vi har tænkt alle mulige scenarier igennem, og ”vendt hver en sten” for at komme på mulige løsninger for at vi ville kunne mødes til en måske lidt anderledes messe 2021 – men vi har ikke fundet nogen holdbar løsning.

Grunden til at vi melder ud allerede nu, er at mange udstillere begynder nu med planlægningen og indkøb af fisk – og i stedet for at krydse fingre for, at det ville kunne gennemføres vil alle kunne bruge kræfterne mere konstruktivt. Denne udmelding lige nu, er derfor mest fair for alle.

(Alle udstillere har fået mail om vores beslutning, og mulighed for at beholde standen til 2022, hvor vi naturligvis krydser fingre for at vi kan holde et brag af en messe igen)

Det er en krævende tid for alle foreninger, og  akvarieforeningerne er naturligvis også ramt, men vi kan heldigvis stadig afholde foredrag mm., så længe vi holder os til de nuværende rammer.

Vi glæder os meget til at se jer igen i februar 2022