SÅ nærmer vi os 2021, vi er glade for at forlade 2020 - men vi er heldige med at have så gode medlemmer. Tusind tak for opbakningen til de få arrangementer der (trods Corona) har været. 

Året startede rigtig fint, vi havde en god kalender, med masser af super spændende foredrag, 10 års messe jubilæum og 3 ture til udlandet - tja, vi nåede da et par gode foredrag før og under Corona (i de sikre perioder), generalforsamling, messe og en god sommerafslutning, og hver gang der har været en chance for at afholde noget har vi været i gang, med krydsede fingre - men vi er klar. Nu krydser vi fingre for, en lettere forsinket, hjælper tur til Hamm i 2021 - så snart det er forsvarligt, er vi klar. Vi skal nok holde kalenderen åben, og informere her & Facebook, så snart der sker noget.

Indtil videre er foredrag i januar & februar aflyst, kommer der en åbning for foredrag i februar, skal vi nok informere. Generalforsamlingen i Marts, håber jeg kan gennemføres.

Vi er meget glade for at stadig have en masse søde og dedikerede medlemmer, og på trods af vi har aflyst messen i 2021, skal vi nok få et rigtig godt og spændende år.

Det bliver dejligt at se jer alle igen snart - GODT NYTÅR