Så nærmer vi os 2022, og endnu engang har vi haft et rigtig godt år for Vejle Akvarieforening. På trods af Corona restriktioner, og desværre et år 2021 uden messe, kom vi tilbage med foredrag og en rigtig god tur til Tyskland. 

2021 startede som 2020 sluttede, med en masse gode zoom møder, vi havde foredrag, vis os dit akvarie og generalforsamlingen som også var på Zoom, dejligt der er så stor opbakning om det.

Det er super at vi har muligheden for Zoom, som det bedste alternativ til fysisk møde, og efterhånden er langt den største del af medlemmerne ved at være trygge ved Zoom, så det er lidt mere naturligt at vi også kan hygge på den måde og stadig få lidt akvariesnak den vej. 

Vi mødtes første gang fysisk til sommerafslutningen i Vejle Å-dal, hvor der heldigvis kom mange (incl. et par sjællændere, dejligt), og vi var heldige med et par gode foredrag, juleafslutningen og vores gode tur til Tyskland, så på Corona vilkår, synes jeg vi fik det bedste ud af situationen.

Vi håber på et 2022 uden alt for meget Corona, håber på et 2022 med en messe og håber på et 2022 med masser af gode foredrag. Status i skrivende stund er at vores foredrag med Amund d. 4. januar, er flyttet og vi istedet holder et Zoom møde, det glæder vi os til, når vi nu ikke kan mødes.

Lige nu går vi alle og krydser fingre for en messe i februar der forhåbentlig kan gennemføres, vi læner os op af lign. begivenheder på samme tidspunkt, så vi er ikke de eneste. Hvis skolerne kommer rettidig igang, og smitten er nedadgående - burde vi kunne gennemføre en god messe. Det vil helt sikkert kræve nogle Corona restriktioner og flere hjælpere, men håber på vi kan gennemføre.

Tak for et godt 2021

 

 

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS