Tak til alle for en rigtig god tur til Holland (Vivarium) og Tyskland (AquaExpo), synes turen gk rigtig godt. Vi aftalte inden vi tog afsted, at vi overholdt fartgrænserne (max 130 km/t i tyskland) og vi kørte sammen - det var en stor succes. Tusind tak for det. Niels V. havde fundet en masse spændende steder vi skulle besøge og sammen med messerne og de gode medlemmer der var med, gjorde at det hele bare gled.

Hjemkommet om søndagen og så allerede foredrag tirsdagen efter, gjorde nok lidt ved medlemsdeltagelsen, som mildest talt var skuffende. 

Bodil Sørensen fra Århus akvarieforening fortalte om Fiskesygdomme og anatomi. Det blev et meget lærerigt og interessant foredrag med en grundig gennemgang af de forskellige typer af sygdomme og behandlingsmuligheder der findes. 

Vi var 9 fremmødte på mødet inklusiv to fra Fyns akvarieforening. Det var et  super godt foredrag og som Tonny skriver på facebook "På vej til møde var jeg spændt på hvad Bodil kunne få ud af det emne. Bodil havde lavet foredraget sammen eftermiddag, men hold kæft et foredrag, det var for mit vedkommende årets bedste foredrag. Ingen tvivl om det. Både i afsnittet sygdom og i starten under anatomi sad jeg og lyttede mens Bodil talte om svømmeblæren og om sanserne. Super super foredrag". 

Vi er begyndt med planlægningen af messen, og sender snart invitationer ud til standende, vi glæder os til at holde akvariemesse i 2023.

Næste foredrag er med Amund "mit liv som akvarist", kom og hør en af gamle, virkelig godt foredrag pg.a. valget er det skubbet 1 uge - så det er først tirsdag 8. november vi ses. Vi starter foredraget med lidt messenyt.

December, tirsdag 6. december har vi julehygge, med gløgg, æbleskiver og Banko som vi plejer - husk hele familien.

 

 

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS