Så kan vi kigge tilbage på 2022, med en super god messe og en rigtig god tur for hjælpere. Vi har haft et godt år, med rigtig gode foredrag og arrangementer - vi håber at se endnu flere af jer til møderne i 2023, og man kan allerede nu melde sig på som hjælper til messen 2023. Vi plejer at have en super hyggelig weekend, og som et stort plus, giver det at hjælpe adgang til årets udlandstur.

Meget mere om messen senere, men standende er ved at være udsolgt.

Lidt fra sekretæren: "Nu er vi kommet til det tidspunkt af året, hvor jeg plejer at spørge efter om der er adresse ændringer. MEN denne gang er spørgsmålet. HAR DU SKIFTET E-MAIL I LØBET AF ÅRET, så skriv det lige til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi har indtil en gang i efteråret haft en aftale med Nets om at sende kuverter ud med opkrævninger af kontingent. Den er ophørt. De ville til at opkræve månedlige gebyr, ud over det årlige gebyr de allerede fik. Så tænkte jeg, at det kunne vi sagtens selv klare med hjælp af e-mail og Facebook.
Medlemstallet er her under Corona faldet fra 124 til 89. Det er stadig et flot højt medlemstal, når vi sammenligner med andre akvarieforeninger. Vi må se hvad 2023 byder.
Jeg melder ud igen ved nytår angående kontingent betaling."

Husk tilmelding til messe Akvariemesse 2023 - Kunena - Vejle Akvarieforening

Sæt kryds i kalenderen allerede 10. januar hvor vi skal på hjemmebesøg (tag ting med til auktion), og igen 7. februar, hvor vi skal have de sidste informationer vedr. messen  :-) 

Vi ses i 2023

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS