Vi prøvede at holder åbent bestyrelsesmøde (Alle medlemmer blev inviteret). Vi lagde det ude til Tore, som udover at vise det store (og flotte) setup han har - både ude og inde, også sørgede for lækker mad. 

Der var mødt en del medlemmer op, og undtagelsesvis var Thomas med via Teams.

Bestyrelsesmøde:

Thomas på Teams – Merete Syg

Agenda til Bestyrelsesmøde (i overskrifter)

  1. Siden sidst (Nyt fra Formanden)
  2. Økonomi (Nyt fra Kasseren) 
  3. Messe 2024 (Tonny & Heine)
  4. Vejle Akvarieforenings fremtid
  5. Foredragsholdere
  6. eventuelt, gode ideer mm.

Referat

Siden Sidst: Lidt om det hele. Heidi er forhindret i at deltage i bestyrelsesarbejde det næste stykke tid. Thomas er derfor indtrådt som medlem, da vi i Vejle Akva altid har suppleanten med, er det helt smertefrit at få Thomas mere ind

Økonomi: Tonny – informere om økonomien, ser godt ud.

Messe 2024: Punktet var på, da vi har en ny lokation, den er stadig tæt på Vejle og det er ret lækre faciliteter, men skal vi blive ved med messerne hvert år - skal der bruges flere frivillige medlemmer i weekenden (og op til messen).  Der var flertal for at vi holder hvert år. Vi fortsætter med planlægningen til 2024, og regner med mere hjælp fra medlemmerne til det.
Vi skal forvente et opstartsbudget på ca 20.000 kr  (halleje, vandfittings/palletanke/varme, El, diverse reklame/bannere mm. skal have ny adresse) 

Vejle Akvarieforenings fremtid:  Vi er desværre presset på samme måde som de fleste andre foreninger, vi har mange gode medlemmer, men til arrangementerne kommer der max 8-10 personer, det sammen med at der for tiden er svært at finde foredragsholdere, skal vi tage gøre noget, inden det hele bliver for surt.
Der blev aftalt at vi fra nu og indtil næste generalforsamling har hjemmemøder bl.a. ved Michael/René og Hugo (efter jul), vi har foredrag et med Tonny og et med Amund, der er juleafslutning, vi har Braunsweig og den store tysklandstur og har vi messen.
Det er dejligt at få planlagt ½ år frem, så skal vi ikke tænke mere over det. Aftalt Tore kontakter Amund og aftaler videre
Kalenderen på siden bliver opdateret efterhånden som aftalerne falder på plads

Foredragsholdere: som ovenstående Tonny & Amund

Eventuelt

Heine: Viste turplanerne for de næste 2 ture, og der blev stemt om pris, Braunsweig blev 400,- og hjælperturen blev sat til 600,- (der er et par pladser ledige, hvis man ikke har haft mulighed for at hjælpe til messen - den er stadig gratis for hjælperne til messen).

Vejle har stand ved Viborg messen, hvor vi sælger medlemsfisk, reklamere for Vejle Akvarieforening, samt (nu) Messen 2024 - Tonny sørger for opdateret materiale vedr. messen. Tonny er der fredag-søndag for DAU (standen ved siden af vores), Tore er der fredag-søndag, Gitte er der lørdag-søndag, Heine er der fredag-lørdag. Hvis der er nogen der har noget vi skal sælge skal man lige kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi har lejet et air bnb i området

Gitte: skal der være tombola til vores messe? Nedstemt pg.a. det vil kræve et kæmpe arbejde, og da vi allerede har nok ifm. ny lokation.

Thomas: Prøve at undersøge hvorfor man ikke ser nogen til møderne, evt. facebook afstemning, Heine følger op på det

Rene: God tur sidst vi var til auktion i Sverige, skal vi ikke det igen – Bestyrelsen tjekker op på det (den der skulle have været sidst blev aflyst)

Ulrik: Husk at bede om hjælp til messen, der er mange der gerne vil hjælpe med de praktiske ting, tak

Allan: vil gerne have vejleakva.dk op at køre igen. Problemer med login til forum fra mobildevices, Heine følger op på det

 

Tak til alle fremmødte og Tore for gæstfriheden

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS