Akva messe 2011 Vejle

logo_messe_hvid

I 2010 holdt vi messe for første gang i Vejle, det var en succes udover al forventning – vi har derfor fået blod på tanden og vil lave det til en fast tradition. Men samtidig holde det på et plan, hvor det stadig er sjovt at lave og være med til.

I 2010 havde vi lige under 500 besøgende i den ene gymnastiksal vi havde lejet af Damhavensskole, der var tryk på hele dagen, vi har derfor været i tænkeboksen og funderet over hvordan vi gør det bedre i 2011.

Vi har derfor lejet den samme gymnastiksal som i 2010, men også salen ved siden af – så arealet er fordoblet i 2011. Vi har udvidet messe med 1 dag – så den nu er hele weekenden. Vi er blevet lidt klogere mht. annoncering i størrer opland end sidste år. Vi har fået foredragsholdere, både lørdag men også søndag, så der er noget for alle. Vi har fintænkt over hvad vi skulle gøre, for at adskille os fra de andre akvariearrangementer der er i Danmark.

Det har udmøntet sig i masser af gode ideer, som vi løfter sløret for hen af vejen, efterhånden som de ligger fast

Det der allerede nu er fastlagt er et område i den ene sal, hvor vi får gulvtæppe på (tak til Michael fra rejeshoppen.dk) og her har vi inviteret alle akvarieforeninger i Jylland + Fyn, de kan gratis komme og opsætte et akvarie – der bliver så en publikumskonkurrence om at udvælge det pæneste (kan løfte sløret for at hovedpræmien her er et stort nyt akvarie, men det er stadig hemmeligt at det er over 200L) Vores vision med messen er at udbrede akvariehobbyen, og de forskellige akvarieforeninger. Vi vil derfor opfordre akvarieforeningerne til at få en stand, da det ofte er på en messe man får fat i nye medlemmer.

 

Vi arbejder på at få en stand op, hvor man kan leje et lille akvarie (ca 20L) for ex. 1 dag, så kan man stå på en stand sammen med masser af andre private akvarister, og sælge sine fisk.

 

Men alt dette skulle gerne betyde et besøgstal på over 1000 personer.


Messen afholdes Lørdag-Søndag d. 26-27.02.2011

Programmet er

Lørdag kl. 10:00-16:00 er messen åben
Lørdag kl. 16:30 - Foredrag m/Thue Grum-Schwensen fra Poecilia Scandinavia

Lørdag kl. 18:00 - Fællesspisning mm.
Søndag kl. 10:00-15:00 er messen åben
Søndag kl. 11:00 - Foredrag m/Michael Jørgensen (rejeshoppen.dk) om opstart af akvarie.


Vi har fået tilmeldinger fra:

Unimati
Fisker Kim
Coryforum.dk
Makemake
Danish show Guppy
Petsupply (saltvand)

Kampfisk.dk

Akvarie West
Akvarieviden.dk

Kim Mathiesen & Christian
Akvariesiden
Mallehuler
Bo Jeppesen - www.mallerforalle.dk

Carsten Brandt & Carl Louring
Rejeshoppen
Mallen.dk

Guppyklubben.dk
Poecilia Scandinavia

Horsens Akvarie Klub
Akvarieklub Fyn
USB Akvarie Gødning
Esben Madsen
Henrik & Lau

Århus Akvarieforening

Præmie sponsorer


Er du interesseret i en stand, mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - der er mulighed for leje af akvarier.

Vi ses

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS