Så er det ved at være tid for næste møde, JULEAFSLUTNING.

USB xmas AquariumDet foregår i Bygning, hvor vi mødes kl. 19.00 (vi er der fra kl. 18), hvor vi starter med at se en film, som bliver enten Tropica "Planter og akvariets opbygning" eller Back-to-Nature "Malawi-cichlider", og begge film sponsoreret af Akvarie West.
Bagefter julehygger vi med Gløgg/kaffe og æbleskiver. Vi holder en lille "tombola", så tag endelig småpengene med, der er virkelig gode præmier at hente, tusind tak til alle sponsorerne. Kig ovre i højre side under punktet "vi støtter" og husk at støtte dem, der støtter os :-)

Af andre informationer vil vi snakke lidt om akva-dagen, som vi er kommet længere med, samt arrangementerne i 2010. Fremtidigt samarbejde med de omkringliggende akvarieforeninger. OG trækker vinderen af fotokonkurrencen

Da vi jo holder arrangementet i Bygningen, koster gløgg + 3 æbleskiver kr. 30,-. Vi har derfor besluttet egenbetaling på disse, og man skal lige sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mht. bestilling. Og når vi nu snakker om Bygningen, hvis der er nogen, der kender nogen, eller har hørt om nogen, eller har gisninger om lokaler, som vi kan låne/leje billigt - må I endelig sige til. Vi arbejder på højtryk for at finde nogle lokaler, hvor vi selv kan lave kaffe/kage og hygge uden det koster for meget. Lokalerne i Bygninger er rigtig hyggelige, men vi leder med lys og lygte.

Vi håber, der kommer så mange som muligt, vi ses - husk hele familien er inviteret.

OBS! DET VIL KUN VÆRE MEDLEMMER AF FORENINGEN, DER KAN DELTAGE I SPONSOR- LOTTERIET


Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS