Så var vi på en lille tur til Fyns Akvarie Centrum. Thomas havde spurgt i forum, om der var nogle, der ville med ud at kigge på lidt fisk. Det var der, og vi var Ole, Lene, Jesper, Allan F og Heine - Thomas kunne desværre ikke alligevel.

Foto108


Vi startede lørdag kl. 9 fra Vejle. Først lige hente Ole, og derefter i hård snestorm, for vi skulle jo ud og kigge på nogle fisk, til Fredericia for at hente Lene & Jesper. Vi kom hele derover, på trods af forsvundne rundkørsler, eller også var de ikke forsvundne, jeg ved det ikke, men Lene er nok Danmarksmester i Rundkørsel - sådan er vi så forskellige :-)

023


Efter at have kigget rundt i butikken, Allan fik taget en masse gode billeder, kig ind under fotoalbummet, fik vi da også handlet en del. Ejeren Ib havde det store overblik på trods af en butik fuld af kunder - dejligt at komme i en butik der har så mange spændende fisk og tilbehør.

Foto111029

Nå, efter vi var blevet adskillige kroner fattigere, men rigtig gode fisk rigere, drog vi atter mod Jylland. Der skulle naturligvis også være en snestorm, da vi krydsede Lillebælt, men vi fandt dog hurtig en Burger King - så kunne vi da sne inde det rigtige sted, hvis det nu skulle være.

Alt i alt en rigtig god tur.


PS. Fyns Akvarie Centrum er også ved at starte noget saltvand op, så mon ikke vi snart kommer igen

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS