TonnyDagen startede noget tvivlsomt med masser af sne, så vi krydsede fingre for, at nordjyderne beholdt snevejret for dem selv, men det nåede desværre også ned i vores område. Hvilket desværre afstedkom en masse aflysninger, men heldigvis nåede det ikke helt til Vejle og Vorbasse, så vi kunne gennemføre vores foredrag med Tonny Brandt Andersen. Vi var en intim gruppe på ca. 20 akvarister fra Vejle og Fredericia Akvarieforening, så vi kunne rigtig suge viden til os om sydamerikanske dværgcichlider.

Tonny startede med at fortælle om hans baggrund, så vi fandt ud af, at han ikke "bare" var ham fra Akvarie West, men helt fra starten - med fortælling, hvordan han fik at vide, at der kunne være om 1 fisk pr liter vand (og ikke 1cm) og om alle hans fangtsture.
Tonny
Derefter fortalte han om de sydamerikanske dværgcichlider. Det var virkelig spændende at høre om alle de interessante apist. arter samt alle de andre, der var hans definition af dværgcichlider (max 15cm). Vi fik rig mulighed for at spørge ind til div. emner og fisk.


Så herfra skal der lyde et meget stort tak for et virkelig godt foredrag 


Der ligger lidt billeder under fotoalbum, fra aftenen - tak til Allan Feldt.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS