Søndag d. 21. Marts, drog vi mod Danmarks Akvarium, vi havde lejet en bus til formålet, ved Mørups´s turistbusser uden chauffør da Berit og Karl frivilligt ville køre med hele flokken....
vejle akvarieforeningvejle akvarieforening
Vi startede fra Herning ved 12.30 tiden, og kørte så via Vejle, Fredericia for tilsidst at hente Henrik i Nyborg, det er jo dejligt med medlemmer i det meste af Danmark.
Gert Havde lavet en kryds og tværs, som vi skulle udfylde - den var altså lidt svær, men vi er jo heldigvis ikke for voksne til at "snyde" lidt :-) Ole havde gode gevinster med, så der var en kamp for at få det hele lavet rigtigt.
Bagefter havde vi auktion, med medbragte matadorpenge, hvor vi auktionere en masse gode sponsorgaver væk, Ole var en helt mester som auktions knude - det må vi lige huske til en anden gang.
vejle akvarieforeningvejle akvarieforening
Det er jo en lang tur, specielt når man kun må køre 90 km/t, men vi nåede da godt derover, liiige til kl. 17, som vi havde aftalt med Peter fra Danmarks Akvarium. Det var meget fornemt, at vi kunne komme derover når det hele var lukket - så vi kunne jo rigtig få den store rundvisning.
Det fik vi også, Peter havde en masse gode historier om de forskellige fisk, og efterhånden som vi kom frem blev der fodret og klappet til den store guldmedalje
vejle akvarieforeningvejle akvarieforening
Vi fik set en masse, alt fra ungefødende, cichlider, kæmpekrapper, saltvandsfisk og en masse andet. Der er lavet en lille film, som kan findes på youtube,  klik her.
Efter den virkelig gode rundvisning i Danmarks Akvarium, tusind tak til Peter for den, fik vi lov til at komme over og se hans eget akvarierum - der var også en masse spændende ting, og igen virkelige spændende akvarier

Der er lagt en masse billeder i fotoalbummet, under "tur til danmarks akvarium", tak til Allan Feldt og Gert for alle billederne. Og tak til alle I andre, for en virkelig god tur.


Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS