121Atter engang var det Oles tur til at ligge lokaler til besøg fra Vejle akvarieforening. Vi havde en hyggelig aften, hvor ca. 20 mennesker var mødt op for at se de mange akvarier..


078

Aftenen bød blandt andet på en konkurrence, hvor det gjaldt om at se godt efter i Oles akvarie rum. Der var lavet en tipskupon, hvor man skulle krydse af ud for det rigtige svar, og det viste sig ikke at være helt så nemt, som man skulle tro ;) Hovedpræmien var en stor dåse foder, som blev vundet af Allan Feldt. Derudover var der også lodtrækning i artikel-konkurrence, hvor Klaus ”Kludder” vandt en flot rod, da der var lodtrækning blandt de fire deltagende artikler. Mon ikke lysten stadig er der til at skrive artikler til hjemmesiden??


hjemmemødeUdover konkurrencen fortalte Ole om de planer, akvarieforeningen har for 2. halvår af 2010. Blandt andet er der foredrag med Tonny fra Akvarie West, samt at der kommer et foredrag om rejer og en tur til Tyskland, hvor planen er, at der skal besøges akvarieforretninger.

Der var desuden opdatering på akvarierne på skolen, hvor det går som sædvanligt. Vi har døjet en hel del med pumperne, og det er vi åbenbart ikke helt færdige med endnu , men ellers ser akvarierne hæderlige ud igen.


Vejle AkvarieforeningAlt i alt en rigtig hyggelig aften. Tusind tak til Ole, fordi vi måtte besøge ham atter en gang. Næste hjemmemøde er hos Karl og Berit i oktober.


Men håber da vi ses før Vink

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS