akvarieforening

Vejle Akvarieforening var inviteret til Fugleudstilling. Vindinghallen, Vejle. Stor udstilling med ca. 1000 eksotiske fugle fra det meste af verden.

Fredag:

Vi var deroppe fredag kl. 15 for at sætte de forskellige akvarier op, vi havde
1 x 5,5L med 1.1 Kampfisk - sort bund 
1 x 5,5L med Rcs rejer + 1.1 guppy - sandbund
1 x 5,5L med golden spec. unger - små blå sten
1 x 40L med Orange Cpo Krebs samt rigtig flotte guppyer (fiskene sponsoreret af Plantorama) - sort bund
1 x 54L med 1.1 kribensis - blandet små sten

001 002 003
004

Vi fik pyntet standen, med lidt redmoore rødder og diverse dekoration. Vi fik også sat vores nye bannere op - de er flotte. Det skal nok blive en rigtig god messe, forhåbentlig med en masse fiskesnak
006 plantorama havde sponsoreret
Lørdag:

Vi var der lidt før, så vi lige kunne få finjusteret standen, Gert ville lave nogle rigtig fine skilte til de forskellige akvarier samt vi fik hængt banneret op.
messe vejle 003 006
Selve messen åbnede kl. 13, med først Næstformanden i Sydøstjysk fugleforening bad velkommen, bagefter havde kulturudvalgsformanden et par bevingede ord.
Det var en forholdvis stor messe med mange fugle (ja ok naturligvis) men også havnens foderstof, fotoklubben, dansk modelbådbygger forening, blomsterbutikker samt meget mere var repræsenteret. Vi fik rigtig hyggesnakket med en masse akvarister, og delt lidt guldkorn ud.
En rigtig hyggelig messe

Søndag:

Ja, nu er det søndag og Poul Erik, Michael og jeg havde en god dag. Vi fik givet  fiskene og rejerne halstørklæder på, de var lidt blå af kulde - en krebs og en reje havde ikke klaret natten over. Kun 19,5°C - det var lige i underkanten. Så lærte vi det til næste gang.
Kampfiskene, guppyer og de andre fisk havde overlevet trods kulden.
Der var ikke så mange besøgende i hallen, ret fredeligt, kun fuglenes kvidren og til tider skræppen forstyrrede en ellers stille søndag. Vi fik snakket med 6-8 stykker som viste lidt interesse for akvarier. De fik foldere og visitkort, og det ville jo være dejligt om de en dag ville dukke op i akvarieforeningen. Een enkelt var i gang med et større akvarieprojekt derhjemme med indretning af et specielt akvarierum.
Der var konkurrencer, tombola mv. hvor man kunne vinde forskellige sponsorgaver. Formanden for fugleforeningen holdt lidt orientering og fortalte lidt om tombolaen.
Ud over en masse fugle var der også Modelbåde, blomster, foto, foder og kaninopdrætsforening/udstilling ( men ingen kaniner ).
Omkring kl 16.00 skulle alle døre holdes lukket, for nu begyndte den store fuglejagt. Alle fuglene skulle indfanges og i små kasser.
Vi fik tømt vore akvarier og ryddet pænt op. Sagde tak for denne gang.

Der er mange fine stemnings billeder ovre i Fotoalbum

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS