sov

Som det kan ses er vi jo i fuld gang med at arrangere Akva-messen. Men derfor skal vi jo stadig hygge os, husk turen Lørdag d. 29/1, hvor vi kører til styr på dyr i Ålborg, og får en snak med Carsten Gissel - som har en utrolig stor viden specielt indenfor malawi-cichliderne (har enda en malawi opkaldt efter sig Pladidochromis sp. phenochilus gissel). Bagefter kører vi ned til Unimati og får en kop kaffe, samt ser hans rigtig flotte akvarier og spændende fisk.

logo_messe_hvid

Husk vi holder møde igen tirsdag d. 1/2 i vores lokaler, hvor vi tager det sidste planlægning vedr. akva.messen, her er mulighed for at skrive sig på hvor man ønsker at hjælpe samt i hvilke tidsrum, vi løfter også sløret for dette års udflugt for hjælperne. Får vi tid til det, skal vi også have renset skolens og vores egne akvarier (skal gøre klar til akvadag).
Alle gode ideer til akvamessen modtages med kyshånd, det samme gør al den hjælp vi kan få, husk se inde i forum mht. hjælp til akvamessen se her
Vi starter fredag kl. 14.00 med at bære borde ned, og ja tak til al hjælp her - igen lørdag fra kl. 07.00.

Der skal da også lige et TILLYKKE ind, vi er nu over 50 betalende medlemmer + familie, dejligt - så husk, hvis du vil være med til at gøre vores forening bedre, kom til generalforsamlingen i marts. Kunne du tænke dig at arbejde i bestyrelsen, og/eller med websiden så sig endelig til.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS