Så blev det lørdag - Formanden og undertegnede skulle til Fredericia og fortælle om Vejle akvarieforening hos Tantes have - der denne dag startede en fin ny akvarie afdeling op.

tantes_haveDa vi ankom en time før åbningen stod der allerede 20 i kø for at få del i de gode tilbud, de første havde ventet siden kl. 7 bla. for at få et "starter sæt" til 1 kr. Det havde hele tiden været meningen at vi kun skulle snakke og vejlede, men da tæppet gik kl. 10 tror jeg afdelingslederen Henning fik et chock - for der strømmede over 100 mennesker ind og forlangte fisk og planter,så det med bare at snakke var hermed aflyst!
De næste 6 timer fangede vi fisk og udleverede planter til den store guldmedalje. Kent kiggede også ned og hjalp til og på et tidspunkt var vi 7 igang med at ekspedere kunder, der dog havde god tålmodighed og kø kultur.
Det var en rigtig travl dag, men samtidig sjov og ved da også allerede nu at vi har fået et par nye medlemmer af foreningen...til slut vil jeg sige STOR tak til alle jer fra foreningen der kiggede ned og STOR tak til Henning og Co. i Tantes have for god behandling dagen igennem (i er sgu nogle hyggelige personer).....
HUSK tilbuddene gælder en uge endnu og der er stadig en del af dem,selvom vi gjorde et godt indhug i fiskene idag (men de får nye igen på tirsdag)

UPDATE:
Der er kommet rigtig mange fisk hjem, der er igen fyldt op i guppyerne mm. samt kommet en masse spændende Corydoras arter

Artikel om Vejle Akvarieforening i Fredericia Dagblad

fredericia
(Klik for at gøre artiklen stor)


Se Kataloget fra Tantes Have HER

Se billeder fra Åbningen HER

tante1 tante2

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS