Lørdag d.14 var det blevet tid til at samle akvaristerne igen, denne gang var det butikkerne Unimati og Tropeland der skulle besøges.
Vi mødtes i Vejle overfor Damhaveskolen, hvor vi steg på bussen, og kørte imod Randers. Som altid var humøret højt, og efter en kort strække-ben pause blev der afholdt en lille konkurrence i bussen, hvor man kunne vinde gavekort til de butikker vi var på vej op at se. Desuden var der blevet trukket lod om et 54Liters akvarie starter sæt, Sponsoreret af Plantorama, iblandt medhjælperne til akvamessen, dette blev vundet af Jens Alban, tillykke.

Omkring kl. 10, ankom vi til Unimatis forretning, og det er en fornøjelse at se eller gense Ole’s flotte forretning. Der er altid spændende fisk eller rejer man bare må have med hjem, og der blev da også handlet flittigt.
Kl. 12 kørte vi videre imod Skanderborg, og ankom til Tropelands nye butik omkring kl. 13. Flot butik, og et spændende udvalg af fisk. Er man til rovfisk, skal man besøge tropeland, der er mange forskellige. Igen blev der handlet. Man kan jo ikke sende akvarister på tur uden der kommer en pose fisk eller to med hjem J
Tak for en spændende og god tur.

uni_tro1uni_tro2uni_tro3
uni_tro4uni_tro5

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS