Så er der snart ved at være tid til foredraget med Finn Pedersen fra Aquazoo, Finn kommer og fortæller om interiøropbygning i akvarie, kom ned i "gylletanken" på Damhavensskole tirsdag d. 2. Oktober kl. 19:00.
Finn er en rigtig god foredragsholder med en utrolig stor viden.akvafinn


AquaZoo import startede i 1980 som dyrehandel i Odense, dengang under navnet Fyns Saltvandscenter.

finn PedersenI 1985 udvidedes varesortimentet med fugle, krybdyr og pelsdyr, og navnet blev ændret til Fyns Trope Center. Samtidig begyndte vi at importere fisk til os selv og andre dyrehandlere i det fynske område, hvorfor F.T. Engros blev koblet på.

I 1991 flyttede aktiviteterne til Langeland, idet Aquarium Langeland blev startet. Aquarium Langeland var en turistattraktion med udstilling af 56 forskellige salt- og ferskvandsakvarier.

I 1997 udvidede vi med mini zoo. 2001 måtte Aquarium Langeland - Mini Zoo desværre lukke p.g.a. manglende besøgende og navnet blev ændret til AquaZoo import .

Fra 2001 begyndte vi at importere fisk i en jævn strøm hele året. Dette blev nu vores levevej

Idet vi har stor viden og ekspertise på dyrehandelområdet, har det hele vejen igennem været noget vi har beskæftiget os med.


I 2008/2009 får vi entrepricen på at opbygge Nordens største dyrehandel i Malmø ,- ZooZity. Denne opgave fik vi bl.a., fordi

vi har stort kendskab til de gældende love og regler for opbygning af dyrebure via vores erfaring fra vi havde mini zoo.

Vandrensning med UV- og Ozon, var noget vi fik rigtig god erfaring med, da vi have Aquarium Langeland. Idet der dagligt blev kørt 10.000 l. vand igennem vores filtre, der bare skulle være klart og rent hele tiden.
Ligeledes ved vi, hvordan man bekæmper fiskesygdomme - det være sig i akvariet eller i havedammen. Vi samarbejder med nogle dygtige dyrlæger, der netop har specialiseret sig indenfor dette område,- og når man har været akvarist

i 45 år, så har man efterhånden stiftet bekendtskab med, hvad der findes af sygdomme og hvordan de bedst bekæmpes.


 

duisburgHar du været forbi forum, det er ved at være sidste tilmelding til vores tysklandstur. Kom med til Duisburg, og besøg verdens største dyrehandler, kom bag kulisserne i Sea-life og meget meget mere.


Vi kører i weekenden 10.-11. November, du kan få hele turen for kun kr. 200,- (incl. overnatning) - MEN der er begrænset antal pladser, for at holde prisen har vi plads til Max 16 personer.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS