Så er vi godt inde i sæson 2013/2014, og det er noget af en god start Vejle Akvarieforening har lagt ud med, bl.a. med et par rigtig gode ture til Hamborg og Duisburg.

Vi har et par rigtig gode foredrag på tapetet, bl.a. kommer Søren Lund og fortæller om regnbuefisk tirsdag d. 5. november – Søren er også vores nyeste medlem i foreningen, velkommen til ham og til alle de andre nye medlemmer. Vi er stadig i vækst og er en af Danmarks største akvarieforeninger (vi er dem med de bedste medlemmer)

Der har været mange spørgsmål om DAU, hvad de gør for os, og hvad vi bruger dem til – Der har været meget snak både her på siden, til møder og på Facebook. Vi har derfor inviteret dem til Vejle tirsdag d. 19. november, kom og støt op om arrangementet, til dette møde er de øvrige akvarieforeninger i Jylland inviteret.
Der vil umidddelbart efter bliver lavet en afstemning (for medlemmer) om Vejle skal blive i DAU

MEN inden skal vi jo som skrevet høre på Søren Lund og vi har en tur til Danciklid og Aquafarm (følg med i forum for fælleskørsel) – denne tur er kun for medlemmer + familie Tilmelding HER

Se artiklen fra Duisburg her - Vi viser videoen tirsdag d. 5. november (der vil være mulighed for at bestille et eksemplar)

Vi Ses

Ps. der er oprettet en tråd i forum om fælleskørsel til Køge & Skive messen.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS