NÆSTE AKTIVITET  (foredrag er 1. tirsdag i hver måned)

D. 16/4 - er vi inviteret i Plantorama, Kolding "bag kulisserne"

D. 7/5 - udover formandens fødselsdag er der "Sjov med akvariefisk" på programmet med Bodil Sørensen

Foreningen stod igen i år bag ved et brag af en akvamesse. Denne gang var vi flyttet fra Bredballe hallen, og et lille stykke udenfor Vejle, til Bredsten hallerne. Ja, nu havde vi 2 haller at råde over, så ny rekord i stand meter. Og også ny rekord i antallet af besøgende, som i år blev besøgt af over 3000 i løbet af weekenden. 

Vi var så heldige at vi allerede torsdag havde adgang til at kigge på¨vand og El i hallen, og fredag havde standholderne adgang til hallen fra formiddagen, så det, at vi var spredt ud over 2 haller og havde hallerne før det vi plejer, betød at der var en fantastisk skøn stemning og ro hele fredagen. vores standholdere så ud til at hygge sig med at bygge deres flotte stande op.

 Gangene var lidt bredere, så der var god plads til vores gæster om lørdagen. Der var som vanligt tryk på lige fra kl 10. Hvor køen foran hallen, allerede var lang en halv time før vi åbnede, Vi var lidt udfordret af lyset, der gik nogle gange, der var vist et problem med at cafeteria fatter brugte opvaskemaskinen😁

Der blev solgt rigtig meget, så allerede omkring kl 13 hvor trykket af de mange gæster, heldigvis begyndte at stilne af, kunne flere næsten melde udsolgt af visse varer.

Vi fik besøg fra Norge, der kom 3 akvarieforeninger, og nogle spiste aftensmad sammen med os. Vi fik som vanligt en dejlig omgang pattegris, med en masse tilbehør. Stemningen var høj, folk var super glade, men trætte.

Søndag var en langt mere stille dag. Der blev solgt omkring 700 armbånd, der var et par stykker af standene som havde pakket sammen lørdag, men vi fik spredt lidt ud, så det ikke så tomt ud.

Vi fra bestyrelsen, syntes at det har været en god weekend, vi havde været bekymret om den nye lokation, ville få folk til at blive væk. At standholderne ville finde det udfordrende, at det var et nyt sted, med nye adgangsforhold og trapper.

 Og ja der er altid nogle som er sure på nogle, eller irriteret over noget, det kan vi aldrig komme ud over. vi er stolte og glade for alle de frivillige vi har i vores forening, som giver den hele armen hele weekenden. tak til hver og en af jer, uden jer, ingen messe.

Vi fik også nye medlemmer, jeg selv fik hvervet 3 nye, og ved ikke hvor mange flere, der meldte sig ind hos nogle af de andre frivillige. Så vi håber vi de vil komme til vores møder.

Og så kunne vi lukke og slukke allerede kl 20.15 i år. Tusind tak som alle der deltog

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS