Så gik der endnu et år, Vejle Akvarieforening har nu været på dupperne i over 8 år (i runde 2), og der er jo sket rigtig mange ting siden vi sad 12 mand på damhavensskole til den stiftende generalforsamling.

Vi er efter 8 år blevet Danmarks største akvarieforening, med danmarks bedste medlemmer :-) Vi prøver hele tiden nye ting, og har været heldige med bl.a. vores ture og super gode foredrag. Hvis man tager nostalgi hatten på, er den største fejl vi har lavet, nok at leje vores eget lokale - men man lærer jo af sine fejl.

Den bedste ting vi har, er at arrangere akvariemesse. Fra vi startede i en gymnastiksal (med 300 besøgende)  til vi i 2017 (med 1800 besøgende) næsten fyldte en hel skole - det er flot. Og set i bakspejlet, så har vi aldrig været så forberedte til en messe som vi var i 2017, men der kommer jo altid noget i vejen. Og i 2017 var det en kæmpebump der kom 3 dage før messestart, ikke alting kan tilgives.

Men på trods af panik, viste alle vores medlemmer hvor fleksible vi kan være, og vi fik det hele til at fungere. Det gik lidt udover udstiller, og meget udover de besøgende. Vi har derfor sat alle sejl til i 2018, og har fundet et nyt sted (lidt vemodigt, men nødvendigt) vi holder entre til et minimum og standlejen er så billig, at der er plads til alle. Vi har også en messe der er 1½ gang så stor som i 2017, vi glæder os til at modtage alle de besøgende i en hal (og glæder os over at der nu er direkte indgang for alle udstillerne, ingen trapper :-)).

I 2017 prøvede vi også at lave foredragsweekend, som så blev kogt ned til foredragsdag, først lå dagen sammen med Alssunds akvadag, så den blev naturligvis flyttet. Og da vi så havde alle aftaler i hus, kom Århus akvarieforening ivejen med en auktion :-( Men vi havde ikke mulighed for at flytte den igen. I forhold til vores forventninger var sagen en succes, vi havde ca 30 personer til hvert foredrag - men havde dog plads til en del mere :-( Vi prøver igen med en foredragsdag i 2018, den falder ikke sammen med andre arrangementer, og vi holder den i et tema.

I 2018 skal vi have lidt bestyrelsesskift, så der kan komme nogle nye kræfter ind og forny Vejle Akvarieforening, så vi bliver ved med at være Danmarks bedste - har du lidt kriller i maven for lidt frivilligt arbejde, så giv lyd til en af os i bestyrelsen. Vi plejer at have det sjovt :-)

I 2018 har Tonny haft travlt, vi har et godt program (så snart aftalerne er bekræftet kommer de i kalenderen) med foredragsholdere der dækker mange spændende aspekter af akvariehobbyen, Vi starter allerede på torsdag d. 4. januar, men Tonnys foredrag om Fangstrejse i Colombia, glæd jer.. Jeg gør

I 2018 starter vi allerede i januar med en tur til Credo og ser import og opdræt, på vejen besøger vi "styr på dyr" (hjælper du til messen er turen gratis, eller koster den kun 100,-) i februar har vi messen og allerede i Marts skal vi til Braunsweig hvor de afholder fiskebørs (rigtig god messe) - 2dages tur der er gratis for alle der hjælper til messen, og så er der ellers fart på med foredrag, besøg ved Tropica og vores årlige tur i 2018 går til Berlin området (itv. :-))

 

Håber vi ses i 2018, RIGTIG GODT NYTÅR