SÅ kom sommeren - dejligt. Vi har nu holdt sommerafslutning, tusind tak til alle der kiggede forbi ude ved Tonny. Vi var ca 30-35 der hyggede med lidt akvariesnak, gode pølser med mere :-) Dejligt, at få snakket med de fleste en dag hvor tiden er til det.

Men efter sommerafslutningen, er det så også slut på første halvår af 2018. Vi har haft et rigtig godt år, dels med mange gode foredrag og oplevelser, men også messen der i år var i Hældager hallen. Det er første gang vi er derude, og med det i baghovedet - gik det over alt forventning, der var mange besøgende, rigtig mange udstillere og masser af plads. Det var en god oplevelse, og til næste år har vi fået "rutinen" og klar igen :-).

Vi er nu klar til andet halvår i 2018, med fuld fart på både med hjemmebesøg, de gode foredrag, 2 udenlandsture og foredragsdagen (som i år ikke kollidere med noget :-)). Vi glæder os meget til at få gang i det hele, nogle af de ting vi arrangere kræver tilmelding i forum*, så husk at holde øje - vi har det "problem" at med 100 medlemmer, er der ikke plads til alle med det hele, så til nogle af arrangementerne er det først til mølle - men der er nok til alle :-)

Som noget nyt i november, afholder vi stumpemarked (på vejle Midtbyskole), kom og sælg alle de brugte akvarieting, hvis du allerede nu er interesseret i en stand, så hold øje med forum, her kommer lidt info snarest. Men ellers bliver det slået stort op, og afholdt lidt som loppemarked.

Husk kig lige i kalenderen ude i højre side her. Vi holder den opdateret hele tiden. Meget mere om arrangementerne når vi kommer ind i august, .

Vi (bestyrelsen) vil nu gå i dvale i en månedstid, få lagt Vejle Akvarieforening lidt i ro, så vi kan komme igen i august med speederen i bund.

 

GOD SOMMER

 

ps. Husk vi ses ude ved Tore til hjemmemøde i august - det bliver hyggeligt

 

*Tropica besøget - HER (tilmelding til vores besøg ved tropica i august)

NAT messe besøg - HER (Lejer en bus og kører ned til vennerne i Hamborg)

Prætilmelding til Årets tur - HER (først til mølle :-))