Lørdag den 15. september 2018

Foredragssalen, Vejle Midtbyskolen, Damhaven 13, 7100 Vejle.

Program:
Kl. 11:00 Open
Kl. 12:00 Thomas Lepel: Cichlide søgning i Lake Tanganyika i Zaire (Congo), en følelsesmæssig rutsjebane.
Kl. 14:00 Thomas Lepel: Beretninger og erfaringer som en af pionererne på den tanzaniske kyst i Malawi-søen i midten af 90'erne.
Kl. 16:00 Anton Lamboj: Cichlider fra Afrikas horn og mellemøsten.
Kl. 18:00 Spisning.
Kl. 19:00 Anton Lamboj: Afrikas mærkelige fisk.

Entré: Gratis.

Thomas Lepel er kendt indenfor hobbyen blandt andet via hans arbejde i akvariehobbyen først i MalTaWi og nu i Cichlidstadel i Tyskland. De to foredrag kommer til at omhandle hhv. Tanganyikasøen og Malawisøen.

Sidst på eftermiddagen bliver det så Anton Lamboj's tur med 2 foredrag. Det ene om cichlider fra Afrikas horn (Eritrea, Kenya) samt mellemøsten (Iran), det vil sige cichlider som lever i ørkenområder under ekstreme forhold. Det andet foredrag bliver om afrikas mærkelige fisk (Elefantfisk, Lungefisk, Sommerfuglefisk, Elektriske maller eller hvad Anton nu måtte finde på, at sætte i den kategori).

Der vil blive mulighed for at købe noget at spise undervejs i løbet af dagen. Vi glæder os til at se rigtig mange til disse 4 spændende foredrag.

Som sidste år vil det selvfølgelig være muligt at deltage hele dagen, ligesom man kan udvælge enkelte foredrag som man kommer og hører.