Virtuelt foreningsmøde 6/4 2021. ”Vis dit akvarie” 

Heine tog imod på zoom, derefter viste flere af aftenens deltagere deres akvarier frem for de øvrige medlemmer. 

Vi startede hos Tonny som viste akvarierum frem. Han har en del storakvarier hvor mange af dem er artsakvarier med hovedvægt på cichlider fra syd og mellemamerika og maller. Han har en del, for hobbyen nye arter blandt andet Amatitlania kanna og nogle Amatitlania altoflavus som stod i yngledragt. Han havde også en del unger fra Ancistrus og grenmaller. Derudover havde han et akvarie med nogle piratfisk. 

Hos René så vi hans stueakvarie med neonfisk og Corydoras venezuelanus, som var tæt beplantet med javabregner. 

Hjemme hos Tore så vi først hans store 900l prydakvarie med skalare, forskellige cichlider, tetraer og sommerfuglefisk. Tore havde flere akvarier blandt andet også et med tanganijkacichlider. I det gik nogle Neolamprologus og prinsessecichlider og andre arter fra tanganijkasøen. 

Johannes fremviste sit lille, men utroligt flotte og tæt beplantede aquascape akvarie med en masse rejer og tetra. 

Hos Heidi så vi et akvarie med galaxirasbora og rejer der var godt beplantet med cryptocoryner. 

Hun havde også et akvarie med pragtsmerling og guppier. 

Til slut kiggede vi indenfor hos Andreas hvor vi så hans 450l akvarie med gyanacaracichlider og scalare. Han har også et stort akvarie på 530l med nogle rigtig flotte discus fra santarem floden. 

Vi var 25 medlemmer til aftenen, tak. Næste gang er foredrag med Tonny og Blyantfisk - husk hvis i har ideer til foredrag, eller selv ønsker at prøve så sig endelig til, Zoom - foredragene skal helst holdes under 45 minutter.

Her så vi et af Andreas´s flotte akvarier.