Vi var 14 der tog afsted fra Vejle, det gik efter planen, og vi kørte til tiden, men da vi nåede til Fredericia brændte den ene bus sammen, men heldigvis kunne udlejningsfirmaet hurtigt komme med en ny bil, og så fortsatte turen.

 

Vores første stop var hos Aqua Tantan i Bjæverskov. Her stødte 3 af vores sjællandske medlemmer til os. Vi blev taget rigtig godt imod af Martin og Kristina, der blev snakket, studeret akvariernes indhold, og købt både fisk og foder.

 

Vi kørte efter ca en times besøg videre til  Akvariebutikken Fik´ken i Store Heddinge. Vi måtte sige gensyn til en ikke savnet følgesvend "mundbíndet" for at komme ind, da de lige havde været ramt af sygdom. 

Butikken er indrettet mere som vi kender det fra vores stue akvarier, med dekorationer og masser af planter. De havde sørget for masser af kage og sodavand til os, hvor var de flinke ;-) Der blev vist også købt lidt fisk her. Vi blev ca 1.5 time, Og så kørte vi til dagens sidste stop.

En times kørsel derfra i Fjenneslev skulle vi besøge Max Bjørneskov som er lidt af en ekspert i Tanganyika fisk, som han har haft stor passion for i mange år. Han havde et helt fantastisk akvarie rum, med mange store akvarier, og specielle cichlider især, som han har særlig stort held eller ekspertise i at opdrætte. Der blev med stor beundring kigget på alle de helt fantastiske smukke fisk, og filmet og taget masser af billeder. Max fortalte en masse om hans opdræt, fiskene, metoder, ja måtte besvare en masse spørgsmål.

Vi fik Kaffe og kage og besøget varede omkring 3 timer.. Og så gik turen mod Vejle igen.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS