Unavngivet panorama1

I weekenden 21-22.2 afholdt Vejle akvarieforening årets akvariemesse, faktisk var det et jubilæum, da det var messe nr. 5. Vi startede fredag eftermiddag med at stille op til de mange stande. Og lørdag kl 10 kunne vi så åbne dørene for de nysgerrige gæster. Udvalget af fisk, dekorationsmaterialer, planter, foder, bøger osv. var meget stort og der var rigtig gode muligheder for at gøre nogle gode handler. Mange af de besøgende lagde også vejen forbi den lille café i hal 2.

IMG 1223IMG 1237

I forbindelse med messen afholdt Dansk Akvarie Union (DAU) deres generalforsamling, hvor Vejle akvarieforening naturligvis også var repræsenteret. Der kommer et referat fra DAU på et senere tidspunkt, og det vil herefter kunne læses på vores hjemmeside. I øvrigt så var DAU meget tilfredse med at vi igen lagde lokaler til deres generalforsamling.

Efter messen lukkede lørdag holdt Jesper Taustrup et foredrag om dekoration af akvarier. Et rigtigt spændende foredrag med billeder af nogle meget lækre akvarier. Mon ikke der var mange som blev inspirerede til at forsøge sig med lidt aqua-scaping ?

Lørdag aften var der så fællesspisning, og menuen bestod af 2 slags steg, bagt kartoffel og grønsager, meget lækkert, og der var gang i hyggesnakken.

Søndag holdt Chris fra Plantorama et rigtig godt foredrag om opstart af akvarier. Der var mange gode tips til nye akvarister.

IMG 1231IMG 1239

Det endelige besøgstal blev lige under 1200, hvilket er ny rekord.

Efter messen er der kommet en hel del kritik, især på Akvariesiden.DK og på facebook. Langt det meste af kritikken har været meget positiv. Den negative kritik har mest gået på at pladsen har været lidt trang. Bestyrelsen modtager meget gerne forslag til, hvordan vi kan gøre messen bedre i de kommende år.

IMG 1245

Til sidst en stor tak til alle de medlemmer, som var med til at få messen til at forløbe så godt. Der er vist ikke nogen tvivl om at vi har landets bedste medlemmer. Husk alle som har arbejdet i forbindelse med messen, kan komme gratis med på turen d 5.4 til Unimati og Credo.

 

Michael Westermann har lavet disse 2 videoer fra messen, se dem på hans you tube kanal her

 

http://www.youtube.com/user/Miwesmovie

 

Johnny fra DK-Event var også forbi med Kameraet se

 

http://dk-event.dk/index.php?%2Fgallery%2Falbum%2F985-vejle-akvamesse-2014%2F

 

Artikel i VAF

http://www.vejleakva.dk/index.php/forum/15-alt-vedr-akvadag/3337-sa-kom-vi-vaf#3337

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS