gruppebillede

Lørdag d. 26/3 havde Vejle akvarie forening arrageret en tur til Kattegat centret i Grenaa. Der blev mødt talstærkt op, 28 personer kørte vi samlet i bus til Kattegat centret, hvor vi ankom omkring ca kl 9:30. Så efter at have strukket benene kunne vi komme ind i centret som åbnede kl 10.

akvatur_072Kattegat centrets akvarier er hovedsageligt saltvands akvarier, de indeholder mange arter af fisk du ikke ser forbindelse med akvarie hobbyen som f.eks de store sandtigerhajer, disse kan man betragte både fra oven og fra neden igennem en imponerende akryl tunnel der går tværs igennem det 550.000 liters store "akvarie".


akvatur_080Efter at have set de spættete sæler blive håndfodret, mødtes vi med Rune, en af de ansatte på stedet, der gav og en rundvisning, han fortalte os lidt om de forskellige arter og deres opdræt på f.eks pigrokken. Men mindst lige så spændende var det da vi bliv kom ind bag kulisserne og hørte om deres filter anlæg og teknik.

Fra Kattegat centret gik turen sydpå til Ebeltoft, hvor vi besøgte Aquafarm som er en importør af diverse akvarie fisk og rejer. Der var mange fisk at se på i de omkring 700 akvarier, og da der også var mulighed for at bestille nogle af disse fisk til køb via en forhandler, blev denne mulighed benyttet flittigt.

aquafarm

På vej hjem fra Aquafarm var vi inde hos Danciklid og se flotte Malawi cichlider, her blev der også handlet lidt.


Vi var i Vejle igen omkring kl 17:30, tak for en god og spændende tur.

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS