Så er det snart jul igen, og det skal fejres! I vejle akvarie forening har en tilbagevendende tradition, om at mødes til jul og hygge lidt, og i år var ingen undtagelse.

Vi mødtes tirsdag d.4 december på skibets skole. Vi startede aftenen med at formanden for foreningen bød velkommen, og derefter gennemfik hvad vi havde af planer omkring kommende foredrag og ture, blandt andet omkring turen til Danmarks nye akvarie, den blå planet. Formanden kunne også berette om at alle stand pladser til vores kommende messe, var udsolgt, der kommer mange private i år, så det bliver jo spændende.

Vi afholdte en lille lodtræknings konkkurence, hvor der var fine præmier at vinde, blandt andet nogle fine mallehuler og et lille akvarie, tillykke til det heldige vindere


Imens vi spiste æbleskiver og drak gløgg, så vi billeder fra vores tysklandsturen, og aftenen sluttede vi med en god film omkring de 3 store søer i Afrika. Filmen omhandlede de forskellige cichlide arter, og om hvordan de har udviklets sig, for at kunne klarer sig bedst mulig.


En rigtig god aften med masser af hygge, tak for i år. God jul og godt nytår

ps. en STOR tak til JEPSEN FISK-PLANTORAMA-TROPELAND

for de fine præmier

jul1jul2

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS