Årets tur for de frivillige, der hjalp foreningen med Vejle Akvariemesse, gik i år til Berlin.

Vi var 25 med på turen og 2 kompetente chauffører, begge kørelærere.
Første stop var Knutzen dyrehandel i Kiel og da jeg ikke vil skrive noget negativt om den, undlader jeg at skrive noget. Derefter gik turen videre til en flot akvariekælder hos Isabi.de, en importør af ciklider, med mange flotte fisk.

Vi ankom til hotellet sidst på eftermiddagen. Hotel Aletto ligger meget centralt i Berlin, lige overfor Berlin Zoo og kan anbefales til en storby ferie, da det er meget billigt at bo der. Vi gik i samlet flok ud at spise, efter maden var der nogle, der gerne ville se Berlins seværdigheder. Jeg blev udpeget som guide til det, resten gik til ro, så de kunne være friske til næste dag. (eller noget, red.)


Søndag morgen kom vi til højdepunktet for turen, Berlin akvarium og Zoo. Det er en stor oplevelse, at gå rundt og betragte de smukke akvarier, der er der. Akvariet har flere første opdræt af blandt andet L. Maller. Zoo er en af Verdens største og der blev gået flere kilometer rundt i haven, i det skønne vejr.

Turens sidste stop var i Hamborg, hos en af de flotteste forretninger i Tyskland, Aqzeno. De er også importører af mange arter og det er en forretning, der vil få besøg af mange af os igen.

Turen sluttede hjemme ca. kl. 22.00.

 

(Denne artikel er også på vores facebook-side, med en masse gode billeder https://www.facebook.com/groups/vejleakva/?fref=nf

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS