Så er der ved at være tid for vores butiksmøde lørdag d. 24/10 i Bording - se nærmere i Forum. Hvis man vil med så HUSK skriv lige inde i Forum, at I deltager denne dag.

Så er vi også på facebook - man kan gå ind Her og bliv medlem af gruppen

HUSK - Fotokonkurrence - "det gode øjeblik" få kameraet frem, tag et billede, evt. med en lille billedetekst, og mail det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så bliver billedet lagt på siden til afstemning. 1. præmien er sponsoreret af TROPELAND, og er et 54L Eheim startersæt.

Som vi snakkede om til mødet d. 6/10, skulle der være nogen, som brænder for at lave nogen artikler f.eks. om ens eget akvarie, lave artsbeskrivelser, eller noget helt tredje, så kom ud af busken. Despina er blevet "korrekturlæser", da det jo sommetider går lidt stærkt med at skrive. Bimmer er "arrangementskoordinator" på akvadagen, og skulle der være nogen, der kender nogen, som vil sponsorere et eller andet (alt kan bruges) til gevinster, så skal man være meget velkommen.

Der er lavet et punkt under artikler "mit akvarie" - lav gerne en lille "artikel" om, hvad du har lige nu, put endelig billeder ind. sådan indsætter du billede.pdf
Hvis du ikke er helt sikker på hvordan, så bare send det som et word dokument til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er lavet en flyer, og I må meget gerne den skrive ud og hænge så mange steder som muligt VEJLE_AKVARIEFORENING.doc

Vi har stadig enkelte T-shirts med foreningens logo til salg, til kun kr. 75,-. Først til mølle princippet

Vi Anbefaler:

 
 
 

Vi Anbefaler:

 

 

 

 

 

TUSIND TAK TIL VORES SPONSORER STØT DEM - DE STØTTER OS