Efter Generalforsamlingen havde vi ”messe” på programmet.

Vi havde 3200 besøgende. Vi fik rigtig meget ros på nettet efterfølgende  af vores messe, men selvfølgelig også brok, over at folk syntes, at der var alt for mange mennesker i hallerne. Alle vil jo komme i de første gyldne timer hver år, så det er ikke til at komme ud over, at det bliver lidt tæt et par timer. Dog kom parkeringen meget bag på os, det skal vi have mere styr på næste år

Der var lidt bøvl med lyset, som gik en håndfuld gange, men når cafeteriet ikke brugte opvaskemaskinen, forløb det uden problemer. 

Nogle udstillere brokkede sig meget. Der er enkelte vi ikke ønsker på vores messe mere.

Det fungerede fint i hallerne at have besøg af kørestolsbrugere, de kunne godt komme rundt, på trods af at hallerne er i forskudt plan.

Det blev nævnt at vi burde kontrollere standene, med hensyn til dyreetik. Der var nogle som brugte nogle meget små zip poser, og dyrene bør selvfølgelig blive pakket i passende størrelse poser, med runde hjørner beregnet til at have fisk i. Det tager vi til efterretning til næste års messe.

Cafeteriet var lidt overvældet, over den store mængde af folk der var sultne. Næste år kunne vi foreslå, at de forenkler menuen i weekenden, og der kunne blandt andet være store spande med færdigkøbt kartoffelsalat.

Hvad angår vand, så fungerede det rigtig fint i den nye hal, vi har efterladt noget af vores messe udstyr i kælderen, til næste år

Desværre var der alt for meget affald, der blev efterladt af udstillerne, blandt andet et smadret akvarium.

Super positivt var de 2 foredrag der var under messen, de var rigtig godt besøgt, og meget interessante.